Kinuskikastike:
|
Tältä kastikkeen pitäisi näyttää ennen kiehumista. |
Kiehauta seos, anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes kastike sakenee. |
Jäähdytä ennen tarjoilua. (Prosessin nopeuttamiseksi veimme kattilan hetkeksi lumihankeen jäähtymään) |
Tarjoile kylmänä. |
KAURATOSKA-OMENAPAISTOS
2-4 omenaa 3tl vettä kauratoska: 100g voita/margariinia ½dl sokeria 2-3dl kaurahiutaleita 1tl kanelia |
Pese ja kuori omenat. |
Pilko omenat lohkoiksi. |
Täytä uunivuoka omenanlohkoilla. |
Tiputtele vettä lusikalla omenoiden päälle. |
Sulata voi mikrossa ja lisää sinne kaikki kauratoskan ainekset ja levitä seos omenaviipaleiden päälle. |
Ripottele kaneli toskan päälle. |
Laita uuniin n.30 minuutiksi. |
Valmis paistos. |
Anna jäähtyä muutama minuutti ja tarjoile kylmän kinuskikastikkeen kera!
MAKOISIA HETKIÄ! :-)
aikas herkullista!!! pittää siirtyä köökin puolelle...
VastaaPoistaHihii :--)
VastaaPoistavaativaa? yeah right..
VastaaPoistaVaativampaa edelliseen verrattuna!
Poistatääähä on vaik kui helppo ?!?!
VastaaPoistaOnks joku sanonu et tää on vaikee?!
PoistaOikeastaan vaativampaa tässä on vaan toi kinuski ettei se pala mutta ei me kyllä tätä vaikeeksi sanottu :D
VastaaPoista