keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Raparperia nassuun


Täs viimepostaukse lupaama sinise kulho arvotus ;) Elikkä raparperipiirakkaa tehtii tänää, namskis :) Nyt jo anteekspyyntö, kuva deletoitu ja paketti roskissa joten eka kuva on netistä..Mut ei muuta ku kokkailee ja kommenttia tulemaan!


                                                    Rapaperipiirakka:

  
Tarvitset: Vaniljakastikepussin (1kpl), 4dl maitoa.

Kaada kulhoon pussin sisältö.


Lisää maito.

Sekoita ja ravista.
Laita jääkaappiin ennen tarjoilua (10-30 min.)





                                                             Raparperipiirakka




Tarvitset: 2 munaa, 1.5 dl sokeria, 75 g sulatettua rasvaa, 1 dl maitoa, 1 tl vanilja-/vanilliinisokeria, 1.5 tl leivinjauhetta, 2.5 dl vehnäjauhoja.

Riko kananmunat.



Lisää kulhoon kananmunat ja sokeri.

Vatkaa vaahdoksi.


Sulata 75g rasvaa.



Anna jäähtyä.


Lisää ERI kulhoon kuivat aineet eli leivinjauhe, vanilliini-/vaniljasokeri,

jauhot.

Sekoita.

Lisää jäähtynyt rasva vaahdon sekaan.

Siivilöi puolet  kuivat-aineista  vaahdon joukkoon.

Sekoita hellästi.

Lisää puolet maidosta (1dl) vaahdon joukkoon.

Lisää loput jauhot ja

maito, sekoita.


Rasvaa vuoka. 


Kaada vuokaan.


Lisää raparperit.


Kiertoilma.

225 celsius astetta.

Ei toi oikeesti palanu, valotus huijjaa :(




Nauti kera vaniljakastikkeen!
                                           

2 kommenttia:

Kiitos kommenteista:)!